Сервизни и компютърни услуги

Компютърни услуги
  • Инсталиране на Windows
  • Инсталиране на Linux
  • Инсталиране на Linux Server
  • Инсталиране на Windows Server
Сервизни услуги
  • Почистване на компютър
  • novo Надписване на клавиатури БДС
  • novo Лепене на чип на дъно
  • novo Подмяна на видеочип
  • novo Възстановяване на brick рутер

Компютърен сервиз

computer-repairВ тази  сeкцията ще Ви запознаем с принципите ни на работа и нашето схващане за понятието “Сервиз”.

Това е услуга, на която ние поставяме основен акцент в нашата работа. Приоритет за нас са бързина, качество на услугата, коректност, добро отношение! За нас е най-важно нашите клиенти да са доволни!

Що е то Сервиз?

Сервиз е общо понятие, което в тесния си смисъл означава „ОБСЛУЖВАНЕ“.

В понятието Сервиз за компютри, ние влагаме цялостната грижа за техниката във Вашият офис или дом. Ние не се задоволяваме единствено с поправката на конкретния проблем, който е наложил да се обърнете към нас, а извършваме Цялостна проверка на състоянието на компютърната конфигурация.

Много често повреден или изгорял компонент е индикация, че нещо друго не работи правилно. Всички неизправности биват диагностицирани от нашите специалисти, ние проверяваме всичко!

Това обаче не означава атвоматична подмяна! Според нас е редно да бъдете уведомени в случай, че има други скрити ( или явни ) проблеми. Ако решите, поправяме и тях и според случая намираме най-удачно и рентабилно решение, индивидуално за всеки един клиент.

За нас, информацията на фирмата Ви, а защо не и личината, е най-важната за Вас!

Сервизна дейност може да бъде извършвана не само в офиса ни, но и във вашия дом или офис. Това е голям плюс за Вас – печелите време, спестявате нерви, защото не Ви се налага да се борите с градските задръствания.

В нашия блог имате възможност да разгледате компютърните услуги, да се запознаете с методите за ремонт на компютри по домовете, или да разгледате абонаментните планове за поддръжка на компютри.

Ние, които се грижим за Вашите компютри, сървъри, мрежи, уеб страници да работят добре, се стараем да бъдем коректни и бързи, но същевременно качествени. Гордеем се с  дългогодишен опит в тази сфера, за да твърдим, че работим компетентно и отговорно и особено държим на доброто отношение към нашите клиенти.